• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Taj bureaulamp
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Taj bureaulamp

Meer dan een lamp: Kartell Taj bureaulamp is een teken in drie dimensies, een lichtsculptuur, uitstraling en de perfecte bureaulamp. Deze lamp kan ook gebruikt worden als tafellamp door zijn eenvoudige vorm. De Taj bureaulamp maakt gebruik van LED-technologie die bovendien ook nog dimbaar is. Dankzij deze unieke LED technologie kan Kartell zeggen dat ze opnieuw innovatief zijn geweest op gebied van verlichting. De Taj tafellamp is een innovatief ontwerp en dus een waar kunststuk! Wanneer je deze lamp hem voor het eerst ziet, denk je misschien dat het niet eens om een lamp gaat. Maar eens je de lamp aanzet, dan geeft hij een waterval aan licht. De Taj tafellamp van Kartell is zonder scharnieren gemaakten en is ook beschikbaar in een grotere versie: De Taj lamp. De bureaulamp Kartell Taj is een echte design lamp ontworpen door Ferruccio Laviani voor Kartell. Deze tafellamp is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Ontwerp: Ferruccio Laviani voor Kartell, 2012 
Maten:
 58h x 61l cm
Materialen:
transparant PMMA 
Licht: 4.8W LED
Dimbaar

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Taj bureaulamp