Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Déjà-vu barkruk

€260,00€314,60 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20345
De Magis Déjà-vu barkruk in aluminium is een creatie van de bekende designer Naoto Fukasawa. Deze barkruk is snel leverbaar tussen 3-5 werkdagen.
  • Koop 4 voor €247,00 per stuk en bespaar 5%
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Investeer in stabiliteit en kies voor de Magis Déjà-vu barkruk: even een ontspannen moment op de beurs, in de showroom of de cafetaria. Deze aluminium barkruk Déjà-vu van Magis helpt u daarbij. Hij is beschikbaar in twee verschillende maten en 3 verschillende kleuren. De sta-kruk Déjà-vu zit als gegoten en bestaat inhoogglans aluminiummaar ook in gespoten aluminium zwart of wit. Déjà-vu is er in twee hoogtes 66 of 76h x 47 of 50b cm. U kan ook de bijhorende zitkrukken van Déjà-vu bij Brand New Office verkrijgen. De zwarte en witte barkruk zijn geschikt voor buiten, de gepolierde versie niet. De barkrukken zijn geschikt voor de Horeca(hotel-restaurant-café), kantoorwereld, maar evengoed voor de privésfeer. het gamme Déjà vu bestaat uit twee barkrukken, een zitkruk en een tafel. Dit is allemaal beschikbaar bij Brand New Office. Bestel vandaag nog uw krukken en geniet snel van hun zitcomfort en design!

  
Ontwerp:
Naoto Fukasawa voor Magis
Materiaal: aluminium
Maten: 66 of 76h x 47 of 50b cm
Kleuren: Zwart, wit of gepolierd
Geschikt voor buitengebruik. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Design meubelen en design accessoires gemaakt door de Italiaanse fabrikant Magis zijn verkrijgbaar in de design online webshop van Brandnewoffice.be en staan bekend om hun zeer originele en moderne design. Het label Magis Design werd in 1976 opgericht door Eugenio Perazza in de buurt van Venetië, die vandaag de dag nog steeds het bedrijf met de nodige passie leidt. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is steeds opzoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het opzoeken en verleggen van grenzen. Met hun speciale look en veel gevoel voor de ontwerper van design meubilair worden klassieke vormen opnieuw geïnterpreteerd en hergebruikt. Veel van hun ontwerpen zijn ook geschikt voor buitengebruik - dat wil zeggen voor balkons, terrassen of tuinen - dit omdat de gebruikte kunststoffen meestal licht en weerbestendig zijn. Alle stoelen, barstoelen, tafels, krukken en accessoires van Magis zijn beschikbaar in de online shop van BrandNewOffice.com. In de loop der jaren heeft Magis samengewerkt met vele bekende ontwerpers zoals Konstantin Grcic, die bijvoorbeeld de Chair One stoelen, 360 ° chair draaistoel gecreëerd heeft, of Karim Rashid die de karakteriseren van de vlinder stoel Butterfly chair ontworpen heeft. De Bombo Stool werd gecreëerd door Stefano Giovannoni en is uitgegroeid tot een design-icoon die wordt geïmiteerd over de hele wereld. Ook de Air stoel van Jasper Morrison is een bekend ontwerp en één van de meest verkochte stoelen bij Brand new office! Magis Déjà-vu barkruk