• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Shape design poef
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Shape design poef

Ergonomisch en uiterst comfortabel - de Mdd Shape design poef

bestaat uit meerkleurige poefs met rugleuning waardoor chill-outzones een geheel nieuwe sfeer en kwaliteit krijgen. Dit design meubelstuk creëert vriendelijke en energieke informele ruimtes. De poefs met rugleuning, die in verschillende aantallen of afzonderlijk verschijnen, zijn een perfecte aanvulling voor wachtkamers, sociale ruimtes en kantoren.

Het 'rugvriendelijke' en ergonomische ontwerp van de Shape poef helpt ongemakken te minimaliseren.

Door ze in grotere ruimtes te implementeren, is het mogelijk om afzonderlijke gebieden met verschillende functionaliteit te creëren. De poef biedt functionaliteit, terwijl het overvloedige kleurengamma frisheid en expressief karakter aan het interieur toevoegt.

De structuur van het lichaam werd gemaakt uit gesneden schuim, gestoffeerd, dichtheid van 40 kg / m3. Het lichaam werd bedekt met stoffering Synergie bestaande uit 100% polyester fluweel of Nemo polyester 100%(niet fluweel).

Ontwerp: Andreas Krob voor Mdd
Maten: Zie bijlage 
Materiaal: Schuim, Synergie bestaande uit 100% polyester fluweel, of Nemo uit 100% polyester

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Shape design poef