• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Flaca wandlamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Flaca wandlamp

De populaire Flaca wandlamp van Nemolighting bestaat in een LED versie. De Flaca wandlamp van Nemo is een creatie van Roberto Paoli en inzetbaar in hotels, restaurants, cafés of winkels. Deze wandlamp en plafondlamp werd gemaakt uit gegoten aluminium met Pyrex glas diffuser in mat of opaal methacrylaat. Deze designwandlamp is beschikbaar vier verschillende kleuren zoals mokka, wit,  champagne en antraciet. Bestel vandaag nog uw Flaca wandlamp of plafondlamp van Nemo lighting bij Brand New Office!

Ontwerp:
 
Roberto Paoli voor Nemolighting
Maten: 28b x 8d x 8l cm
Materiaal: Gegoten aluminium, Pyrex glas
Licht Wall LED:
20 + 10W

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Flaca wandlamp is een bekende designerslamp.