• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Oluce Kelly 791 LED wandlamp
Levertijd 5-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oluce Kelly 791 LED wandlamp

De Kelly 791 LED wandlamp trekt zijn aandacht door de eenvoud van het design. Deze wandlamp van Oluce straalt in gangen, kantoren en commerciële ruimtes! Kelly LED wandlamp verlicht indirect het plafond en de vloer met direct licht en creërt daardoor een aangename sfeer. De Kelly 791/cr LED wandlamp is een groot succes in termen van design en verlichting. Ze werd ontworpen door Studio 64 voor Oluce. Deze lamp is snel leverbaar bij Brand New Office.

Ontwerp:
 Studio 64
 in 2013 voor Oluce
Maten: 32,5b x 16,5h cm  
Materiaal: metaal
Licht: 2
 x max 4W LED- 220v

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Oluce werd opgericht in 1945 door de architect-meester Giuseppe Ostuni, dit maakt van Oluce het oudste Italiaanse lichtontwerp bedrijf dat vandaag nog steeds actief is. Voor de oorlog bestond alleen Gino Sarfatti's Arteluce, dat verdween in de late jaren '90, terwijl in 1948 de nieuwe merken Azucena en Lamperti geboren werden, gevolgd door Arredoluce en Stilnovo in de jaren 1950. Maar door de vele jaren heen waren het vooral Arteluce, Azucena en Oluce die de Italiaanse lampensector domineerden. Oluce heeft door de jaren heen naam en faam gemaakt en werkte samen met tal van gerenomeerde designers samen zoals: Archivio Storico O Luce, Tito Angnoli, Joe Colombo, Marco Zanuso, Vico Magistretti en natuurlijk de legendarische Studio 63 die de Kelly 791/cr LED wandlamp maakten. Deze designwandlamp -Kelly 791/cr LED wandlamp- van Oluce is beschikbaar in het wit of chroom. Deze wandlamp van Oluce straalt in de gangen van kantoren, commerciële ruimtes of zelfs bij u thuis!