• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Oluce Lens 151 wandlamp
Levertijd 5-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oluce Lens 151 wandlamp

De Lens 151 wandlamp trekt zijn aandacht door de eenvoud van het design. Deze wandlamp van Oluce straalt in gangen, kantoren en commerciële ruimtes! Lens wandlamp verlicht indirect het plafond en de vloer met direct licht en creërt daardoor een aangename sfeer. De Lens 151 wandlamp is een groot succes in termen van design en verlichting. Ze werd ontworpen door Francesco Rota voor Oluce. Deze lamp is snel leverbaar bij Brand New Office.

Ontwerp:
 Francesco Rota
 in 2015 voor Oluce
Maten: 41b x 16hcm  
Materiaal: metaal
Licht: 
1 x max 120W (R7s.15)

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Oluce werd opgericht in 1945 door de architect-meester Giuseppe Ostuni, dit maakt van Oluce het oudste Italiaanse lichtontwerp bedrijf dat vandaag nog steeds actief is. Voor de oorlog bestond alleen Gino Sarfatti's Arteluce, dat verdween in de late jaren '90, terwijl in 1948 de nieuwe merken Azucena en Lamperti geboren werden, gevolgd door Arredoluce en Stilnovo in de jaren 1950. Maar door de vele jaren heen waren het vooral Arteluce, Azucena en Oluce die de Italiaanse lampensector domineerden. Oluce heeft door de jaren heen naam en faam gemaakt en werkte samen met tal van gerenomeerde designers samen zoals: Archivio Storico O Luce, Tito Angnoli, Joe Colombo, Marco Zanuso, Vico Magistretti en natuurlijk de legendarische Francesco Rota die de Lens 151 wandlamp maakten. Deze designwandlamp - Lens 151 wandlamp - van Oluce is beschikbaar in het wit of koper glossy(glanzend). Deze wandlamp van Oluce straalt in de gangen van kantoren, commerciële ruimtes of zelfs bij u thuis! Bestel ze bij Brand New Office!