• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Ilium Halo hanglamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Ilium Halo hanglamp

Uit de pen van Lord Norman Foster komt de dimbare Nemo Ilium Halo hanglamp, staande lamp en tafellamp Ilium. Lord Norman Foster werd beroemd met de ontwerpen van de vele gebouwen - zoals de koepel van de Reichstag in Berlijn of Halle bouw van het centraal station van Dresden. De Ilium Halo hanglamp van Nemo Cassina lighting imponeert op zijn beurt met zijn gepolijste stalen voet en kristallen glazen structuur die een heerlijk sfeervol licht produceert.

De Ilium vloerlamp, tafellamp, en hanglamp verlenen zich zowel voor op kantoor als in de Homesfeer. Deze lampen worden ook vaak gebruik in de hotel, resturant en café sector. Bestel vandaag nog uw Ilium verlicht bij Brand New Office.

Ontwerp: Lord Norman Foster voor Nemo Cassina, 2007 
Materiaal: ABS plastic, gepolijst staal, Pyrex glas

Maten H50: 50x 10b cm, H77: 77x 10b cm
Licht: E27 halo par20 bulb 
Kabel lengte 300cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Nemo Ilium Halo hanglamp