• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Asteroide hanglamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Asteroide hanglamp

De Nemo Asteroide hanglamp van de topfabrikant Nemo Cassina

is een moderne interpretatie van weleer, verbaast en trekt de aandacht. De Asteroide lamp werd ontworpen door het Crea-Team van Nemo Cassina Lighting zelf. Asteroide suspension is samengesteld uit triplex geblazen glas en chroom metalen onderdelen of wit geschilderd.

Deze design hanglamp is beschikbaar in verschillende maten:Ø30 cm, Ø40 cm of Ø50 cm. Dit eigentijdse ontwerp van Nemo cassina lighting is een voorbeeld van: strak design, hoogwaardige materialen, innovatieve verlichting.  

Ontwerp: Creat-team voor Nemolighting
Maten:  150h x Ø30 cm, Ø40 cm of Ø50 cm
Materiaal: triplex geblazen glas en chroom metalen onderdelen
Licht: 150W, E27 A60 
Lengte kabel 150cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen 

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven.

Deze Nemo Asteroide hanglamp is een bekende designerslamp.