• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting In the wind Vertical hanglamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting In the wind Vertical hanglamp

De Nemo Lighting In the wind Vertical hanglamp is meer dan alleen een werklamp, maar een echt lichtsculptuur.

De vloerlamp met LED-verlichting zorgt voor een warm, diffuus licht. De structuur van dit lichtsculptuur is gemaakt door middel van een speciale "torsie-technologie" in aluminium, speciaal ontwikkeld door Nemo, die het mogelijk maakt LED-verlichting tot 360 ° te verdraaien. De Italiaanse topfabrikant heeft hiervoor dan ook een patent aangevraagd. De boven-en onderkant zijn uit gegoten aluminium gemaakt, de diffusers zijn opaal uit methacrylaat.

De In the wind vertical hanglampen zijn geschilderd in mat zwart of wit. Dit eigentijdse ontwerp van Arihiro Miyake is er een voorbeeld van: strak design, hoogwaardige materialen, innovatieve verlichting.  Deze In the wind lamp geeft een warme LED verlichting en diffuus licht richting plafond en wand. 

Ontwerp: Arihiro Miyake voor Nemo Cassina
Materiaal: methacrylaat en aluminium
Maten: 183b x 19hcm                                      
Licht: 3X LED 20W Linear LED
Dimbaar, lengte kabel 300cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze In the wind vertical hanglamp is een bekende designerslamp.