• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Ara MK3 LED staande lamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Ara MK3 LED staande lamp

De Nemo Ara MK3 LED staande lamp van Nemo Cassina Lighting 

werd ontworpen door niemand minder dan Ilaria Marelli. Deze Ara MK3 LED vloerlamp met fluorescerende lichtbronnen in LED zijn samengesteld uit twee elementen in geëxtrudeerd aluminium. Afhankelijk van het model, wordt het lichaam geschilderd in wit, antraciet, mokka en champagne, terwijl de roterende delen in gepolijst of gelakt witte of antraciete kleur hebben. In het draaibare gedeelte(midden) schijnt een fluorescentielamp die de richting van de zon voorstelt.

Bovenaan de Ara vloerlamp van Nemo light is een apart inschakelbare lamp die op bijzondere wijze wordt ondersteund. Met deze twee aparte te bedienen lichtbronnen creëert de Ara staande lamp verschillende sferen. De voeding is geïntegreerd voor beide versies terwijl de dimmer op de kabel zit in de LED + LED-versie en geïntegreerd in de DTW-versie.

Ontwerp:
 Ilaria Marelli voor Nemo Cassina, 2003
Maten: 179 h x 25 b x 38d cm 
Materiaal: Champagnekleurig gelakt metaal, geëloxeerd aluminium
Licht: 23 +40W, LED board+linear LED 
Eenvoudige montage.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Nemo Ara MK3 LED staande lamp