• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting ARA PARETE wandlamp LED
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting ARA PARETE wandlamp LED

Nemo Ara Parete wandlamp LED

is een echte designlamp ontworpen door Ilaria Marelli. Bestaat in verschillende uitvoeringen.

De Ara Parete wandlamp van Nemo Lighting heeft als lichtbron een halogeenlamp van 200W en werd ontworpen door niemand minder dan Marelli Ilaria. Het middenstuk van de Ara Parete wandlamp is draaibaar tot 15° en werd gemaakt uit geëloxeerd aluminium. Het lichaam van de lamp is verkrijgbaar wit, champagne en antraciet.

Het roterende deel kan worden gekozen in gepolijst of wit geschilderd. De diffuser is instelbaar (2x15°) om een directe en indirecte diffuus licht te krijgen. De Ara Parete wandlamp is beschikbaar in een LED versie - 3000k.

Bijpassend kan u de staande lamp van Ara selecteren om uw kantoor uniform te maken.
 
Ontwerp:
Ilaria Marelli voor Nemo Cassina, 2003
Materiaal: Champagnekleurig of wit gelakt metaal, geëloxeerd aluminium
Maten: 6h x 29b x 5d cm
Licht: LED 2 x 10 W - LED 3000k
Eenvoudige wandmontage
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen    

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. DezeARA PARETE wandlamp is een bekende designerslamp.