• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Ghost buster commode
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Ghost buster commode

De Kartell Ghost Buster commode is een ladekast in een modern jasje. Deze kunststof kast is beschikbaar in een transparante of niet-transparante versie. De ladekast in Kartell-stijl is opnieuw bekeken door Philippe Starck en roept herinneringen op aan de vormen van het klassieke meubel. Doordat Ghost Buster commode niet van deurtjes is voorzien, is het een ladekast om mooie bezittingen in tentoon te stellen. DeGhost Buster rekken kunnen verkregen worden in een brede versie en een smalle versie: De Small Ghost Buster. De kast bestaat uit drie niveaus die vooraan geopend zijn en ondersteund worden door vier tweezijdige poten. De ladekast is het grootste blok in plastisch materiaal dat ooit geproduceerd is in de meubelsector. Hieruit blijkt dat de gerenommeerde fabrikant Kartell bereid is nogmaals de grenzen van de technologische uitdagingen te overschrijden. Kartell Ghost Buster commode is een ontwerp van de bekende ontwerper Philippe Starck en is beschikbaar in 4 kleuren. Deze commode is gemaakt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Ontwerp: Philippe Starck voor Kartell, 2010
Maten: 80h x 42d x 68b cm
Materiaal: PMMA

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen      

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok!

Kartell Ghost Buster commode