• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nemo lighting Tru staande lamp
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Nemo lighting Tru staande lamp

Nemo Tru staande lamp van Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting

die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. De Tru vloerlamp is meer dan alleen een werklamp, maar een echt lichtsculptuur. Deze designlamp met geëxtrudeerde aluminium behuizing, aluminium gegoten koppen, diffusers in opaal en transparant methacrylaat bestaat uit een mat witte structuur, mat zwart, titan grijs of goud semigloss goud.

De LED-uplight zorgt voor een warme en diffuse overstroming, terwijl de achter-LED een indirect omgevingslicht creëert. Dubbel dimbaar.

Dit eigentijdse ontwerp van Roberto Paoli is er een voorbeeld van: strak design, hoogwaardige materialen, innovatieve verlichting.  Deze Tru staande lamp geeft een warme LED verlichting en diffuus licht richting plafond en wand. Bovendien is deze Tru designlamp van Nemo dimbaar.

Ontwerp: Roberto Paoli voor Nemo Cassina, 2012
Materiaal: Metaal-aluminium
Maten: 185h x 12b x 10d cm                                      
Licht: LED, 4080-2660lm , 3000k,
Dimbaar

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Tru staande lamp is een bekende designerslamp. Nemo Tru staande lamp