Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Fox vloerlamp LED

€815,00€986,15 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 3-8 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21856
Nemo Fox vloerlamp LED: net als in de natuur, een minimum aan energie en materiaal kan een functie op zijn best vervullen ”.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Nemo Fox vloerlamp LED: net als in de natuur, een minimum aan energie en materiaal kan een functie op zijn best vervullen ”.

Fox staande lamp is een dimbare led-vloerlamp. Structuur en voet in mat zwart geverfd staal. Aluminium spot met optioneel anti-verblindings honingraatfilter. Dankzij de draaiende boog en de draaiende cilindrische kop kan de lichtbundel flexibel worden gericht voor een warm en uniform diffuus licht.

Dit eigentijdse ontwerp van Bernhard Osann is er een voorbeeld van: strak design, hoogwaardige materialen, innovatieve verlichting. Deze Fox staande lamp geeft een warme LED verlichting en diffuus licht richting plafond en wand. 

Ontwerp: Bernhard Osann voor Nemo, 2021
Materiaal: Aluminium
Maten: Zie foto bijlage                                 
Licht: dimbaar, 15W / 839lm
Dimbaar

Nemo Cassina is een naam onder de designverlichting die terug gaat naar de wortels van de Italiaanse designjaren. Cassina lighting is een van de wereldleiders in de designverlichting die voortdurend op zoek om innovatieve 'cutting edge design' te creëren. Dit topmerk werd opgericht te Milaan in 1993 onder de naam NEMO en wert samen met zowel legendarische als hedendaagse ontwerpers. De collectie van Nemo cassina lighting omvat modellen van hedendaags design die werde ontworpen door Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster + Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Naast deze brede waaier van hedendaagse producten heeft Nemo ook een bewerkte "Masters-collectie" die gerealiseerd werden door ontwerpers die een fundamentele bijdrage aan de totstandkoming van echte designers iconen: Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand en Kazuhide Takahama. Strikt genomen is Nemo's pad verbonden met de geschiedenis van het Italiaanse ontwerp van de laatste twintig jaar. Nemo werd in 1993 opgericht door Franco Cassina, de eigenaar van Cassina SpA en door Carlo Forcolini. Nemo staat bekend voor constante innovatie dat geinspireerd werd door de Italiaanse design. Hierdoor hebben ze een leidende positie in het lichtontwerp-wereld van nu verworven. Deze Tru staande lamp is een bekende designerslamp.

Nemo Fox vloerlamp LED