• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ondarreta Silu tafel eikenhout
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €1.750,26 per stuk en bespaar 7%
Ondarreta Silu tafel eikenhout

De Ondarreta Silu tafel eikenhout is ontworpen door Ben van Berkel en is afgewerkt met een gekleurde eikenhouten basis. De houten tafel is ontworpen met een gekleurde eikenhouten basis en de vorm van de tafel is het resultaat van een traditionele gebogen houttechnologie en state-of-the-art design. 

De eiken tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Silu tafel is geschikt voor in een mooie Horeca-zaak(hotels-restaurants-cafés), thuis in de eetkamer of keuken, op kantoor als eettafel of bureau. Kijk op onze webshop www.brandnewoffice.com voor meer producten van Ondarreta.

Ontwerp: Ben van Berkel
Maten:
 140b x 80d cm, 160b x 90d cm, 180b x 90d cm, 200b x 90d cm
Hoogte: 75cm
Materiaal: Eikenhout gekleurd

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Ondarreta is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu en de zorg van een uitgebreid en duurzaam beheer door de keuze van materialen, methoden en processen die minimale risico's hebben voor ons milieu. Dit alles komt tot uiting in de nieuwe strategische lijnen van Ondarreta door een kracht die heeft geleid tot het behalen van het Environmental Management Standard, om nog meer resultaten op dit vlak te boeken. Met deze filosofie in het achterhoofd heeft Ondarreta in zijn volledige ontwerpproces, die gaat vanaf het moment van inspiratie tot de uiteindelijke presentatie, deze dynamische principes gehanteerd op de waarden van ecologie en duurzaamheid. Ondarreta haar gamma bevat de volgende elementen: de Bob krukken, Bob stoelen, Bob tafels, Alo stapelbare stoelen, Mikado stoelen, Noa sledestoel en Noa barkrukken, Miss stoel, Mister barkruk, Kide barkruk, Flay kruk, Ant kruk, Chico sta-kruk, Logo tafels, Don stoelen en de Boomerang stoel. Ondarreta Silu tafel eikenhout