• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Riccardo Rivoli SGABY barkruk
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Riccardo Rivoli SGABY barkruk

Deze SGABY barkruk van Riccardo Rivoli is een barkruk die een klassiek design uitstraalt. Deze klassevolle sta-krukken zijn afgewerkt in in gefineerde eik of walnoot en optioneel met een lederen zitting. Voor het frame kan er gekozen worden tussen 4 verschillende kleuren vernis (zwart, wit, antraciet en zilver), glanzend of mat chroom. Ondertussen werd hij al meermaals gebruikt als hotel barkruk(horeca), restaurant barkruk, in de keuken thuis of op kantoor in de kantine. De Riccardo Rivoli producten hebben een juiste combinatie tussen ambacht en industrie en zijn voor 100% 'made in Italy'! Ons doel is om producten aan te bieden, die door hun functionaliteit: veilig, duurzaam en comfortabel zijn, omwille van hun esthethiek: eenvoudig maar geraffineerd zijn. De barkruk is beschikbaar in twee verschillende zithoogten: 65cm of 80cm. Deze design sta-kruk is van uitzonderlijk kwaliteit en afgewerkt met hoogwaardig materiaal. Brand New Office Is officiële verdeler van Riccardo Rivoli voor de BeNeLux.

Ontwerp: Riccardo Rivoli 
Materiaal: gefineerde eik of walnoot, metaal
Maten : 43l x 42d x 65 of 80h cm


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen      

Riccardo Rivoli is de nieuwste ontdekking van Brand New Office! Dit nieuwe jonge trendy merk is gespecialiseerd in zitmeubelen gaande van stoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen, barkrukken maar ook Horeca-stoelen of ruime en ergonomische stoelen of zetels voor rusthuizen. Riccardo Rivoli verdeelt dan ook design meubelen voor zowel in de privésector als in de publieke sectoren. Alle stoffen die we gebruiken voor hun design stoelen zijn brandvertragend! De Riccardo Rivali producten hebben een juiste combinatie tussen ambacht en industrie en zijn voor 100% 'made in Italy'! Ons doel is om producten aan te bieden, die door hun functionaliteit: veilig, duurzaam en comfortabel zijn, omwille van hun esthethiek: eenvoudig maar geraffineerd zijn. De bekendste modellen zijn Riccardo Rivoli Marlène, Sgaby, Pantarei, Stella en Rose. SGABY barkruk