Bureau inrichting - Aménagement de bureau

Uw kantoor is zoveel meer dan een werkplek! Het is de plek waar uw medewerkers uw ideeën vorm geven en waar u (potentiële) klanten en partners ontvangt. Welke indruk krijgen zij wanneer ze uw kantoor binnenwandelen? Welke bureau inrichting is zowel functioneel als representatief voor uw diensten of bedrijfswaarden? Ontdek hier onze beste bureau-inrichting ideeën!

Waar vindt u wat u zoekt?

U weet perfect wat u nodig zoekt? Dan vindt u de beoogde kantoormeubelen snel en makkelijk in onze handige webshop. In slechts enkele muisklikken kiest en bestelt u als het ware een heel nieuw kantoor in de stijl, grootte en kleur die u wenst. Ongeacht of u op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuw bureau voor uzelf, stoelen voor de hele afdeling of meubelen en accessoires om uw terras in te richten.

Inderdaad: zowel voor uw bureau inrichting als voor de inrichting van een horecazaak bent u bij Brand New office aan het juiste adres. Heeft u echter liever nog wat bureau-inrichting ideeën? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Welk merk kiest u voor uw bureau inrichting?

Voor uw bureau inrichting heeft u keuze uit meer dan 70 gerenommeerde merken. Allen met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Ook de eigen merken van Brand New Office staan garant voor een lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design, topergonomie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bovendien hebben we de meeste van deze designmeubelen steeds in stock waardoor u tevens geniet van een snelle levering.

Waar kan u terecht voor hulp?

Hulp nodig bij uw bureau-inrichting ideeën? Laat u adviseren en bijstaan door de experten van Brand New Office. Onze professionele adviseurs zijn op werkdagen steeds bereikbaar tussen 9-17 uur. Krijgt u liever advies ter plaatse? Ook dat is perfect mogelijk op afspraak. Is een architect gewenst of noodzakelijk voor uw nieuwe bureau inrichting, dan kan ook dit op aanvraag voor u geregeld worden.

U merkt het: zelfs wanneer u nog geen nieuwe stoelen bij ons kocht, zit u al goed bij Brand New office! Aarzel dus niet om ons te contacteren:

Brand New Office BV      
Twee Kapellenstraat 10
1540 Herfelingen
BTW/KBO: BE 0550 709 382

Tel: +0032 2 310 98 30 
E-mail: 
[email protected]
Website: 
www.brandnewoffice.be  - www.brandnewoffice.com  

Managing director: Mike De Koster