• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Leaf bureaustoel
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Leaf bureaustoel

Sitland Leaf bureaustoel ergonomie rijmt met ecologie!

Blad na blad, werk in de beste omstandigheden op kantoor dankzij de Leaf bureaustoel van het Italiaanse topmerk Sitland. Dit Leaf ergonomische bureaustoel is ontworpen om je rug te sparen. Met de verstelbare lendensteun, die in hoogte en diepte en verstelbaar is door het "Air Pocket" van de zitting. De Leaf bureaustoel is een toonbeeld van design en ergonomie.

Het geribbelde deel van de stof en de plastic behuizing is een knipoog naar zijn milieuvriendelijke productie. Leaf bureaustoel van Sitland is voor 97% recyclebaar en bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu. Optioneel kan u ook een verstelbare zitdiepte verkrijgen voor de diepte-instelling van de zitting, een onderstel in aluminium gepolierd of een achterkant van uw rugleuning in het alu-grijs of zwart. Indien de standaard 2-D armleuningen niet voldoende zijn kan u ook kiezen voor de 4-D armleuningen die in hoogte en diepte verstelbaar zijn en afgewerkt zijn met een zachte Softpad.

Deze Top ergonomische stoel is een ontwerp van Sergio Bellin. Als u de Sitland Leaf bureaustoel in een andere stof of kleur wenst kan u ons altijd contacteren op onderstaande gegevens.


Ontwerp: Sergio Bellin voor Sitland
Specificaties: synchroonmechanisme blokkeerbaar: instelbaar op lichaamsgewicht, verstelbare zitting in hoogte, ergonomische lendensteun in hoogte en diepte verstelbaar, 2-D armleuiningen , onderstel in het zwart. Optioneel; verstelbare zitdiepte, een onderstel in aluminium gepolierd, achterkant van uw rugleuning in het alu-grijs of zwart, 4-D armleuningen in hoogte en diepte verstelbaar met Softpad, wielen voor harde vloer.
Maten: 
42-52h x 47l x 47d cm
Materiaal: BS Stof uit polyester (100.000 martindale), plastiek, aluminium

Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar zijn ze best trots op. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moeten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze meubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen. Sitland Leaf bureaustoel