• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Mesh Line ergonomische bureaustoel
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Mesh Line ergonomische bureaustoel

De Sitland Mesh Line ergonomische bureaustoel heeft een rugleuning in 3-D Mesh dat zeer resistent en comfortabel is, maar vooral met de beste transpiratie! 

Deze Mesh Line bureaustoel is ontworpen om je rug te sparen en is een toonbeeld van design en ergonomie. De Sitland stoel heeft een synchroonmechanisme dat blokkeerbaar is in 4 posities met een in hoogte verstelbare hoge rugleuning uit 3-D Mesh stof en een polypropyleen gestel in het zwart. Door de gestoffeerde zitting van polyurethaanschuim 'comfort air' is de zitting vervormbaar en enorm comfortabel. Het onderstel bestaat uit zwart nylon met versterkte stalen kegel.

Optioneel kan u een onderstel verkrijgen afgewerkt in chroom, een in diepte verstelbare zitting, wielen voor harde vloeren en armleggers in diepte en hoogte verstelbaar. Let op, deze ergonomische bureaustoel heeft standaard geen armleggers! Werk in de beste omstandigheden op kantoor dankzij Sitland Mesh Line van Sergio Bellin.

Ontwerp: Sergio Bellin voor Sitland
Specificaties: synchroonmechanisme blokkeerbaar: instelbaar op lichaamsgewicht, ergonomische rugleuning in hoogte verstelbaar, Rugleuning i3-D Mesh. Optioneel: verstelbare armleuningen(hoogte en diepte), verstelbare zitting, chroom onderstel, wielen voor harde vloeren.
Maten: 42-52h x 70l x 48(42-48)d cm
Materiaal: Trevira stof (100.000 martindale), plastiek, rugnleuning 3-D Mesh

Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar mogen ze best trots op zijn. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moesten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, Eco-friendly kantoormeubelen en esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze kantoormeubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen en nog veel meer. Sitland is een geliefd merk bij het publiek die hun kantoorinrichting een speciale design toets willen geven! Brand New Office is officiële verdeler van het merk voor de BeNeLux.

Sitland Mesh Line ergonomische bureaustoel