• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smit Visual Starterkit whiteboard
1 / 1
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Smit Visual Starterkit whiteboard

Starterkit Whiteboard kant en klaar om direct aan de slag te gaan voor gebruik op een beschrijfbaar op whiteboards. Met deze uitgebreide starterkit bent u voorzien van het meest essentiële aanbod van whiteboard accessoires en kunt u direct aan de slag. Twee pakketten met accessoires die te gebruiken zijn op alle Whiteboards. 

Starterkit glasbord inhoud

Deze starterkit Whiteboard bevat volgende accessoires:

• 4 boardmarkers (zwart, rood, groen en blauw)
• 5 extra sterke witte glasbordmagneten
• 1 magnetische wisser
• 10 viltjes
• 1 reinigingsspray


Ontwerp: Smith Visual 
Materiaal: 4 boardmarkers (zwart, rood, groen en blauw), 5 extra sterke witte glasbordmagneten, 1 magnetische wisser, 10 viltjes, 1 reinigingsspray


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Smit Visual bestaat 40 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. We zijn echter al die tijd een familiebedrijf gebleven, met als belangrijke eigenschappen:

Al 40 jaar eigen lokale productie van audiovisuele presentatiemiddelen in Geldrop (Eindhoven). Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in maatwerk en dat we bovendien zicht hebben op een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Al 40 jaar staat een hechte klantrelatie voorop. Snelle en persoonlijke service zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo zijn we de enige whiteboardproducent die een eigen montageteam aan uw klanten ter beschikking stelt.

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen.

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat. Starterkit Whiteboard