• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smit Visual Chameleon whiteboard gedachte-bel
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Smit Visual Chameleon whiteboard gedachte-bel

Deel uw unieke gedachtegangen met dit inspirerende Chameleon whiteboard gedachte-bel. Deze unieke gedachte-bel voegt een speelse toets toe aan elk interieur.

Chameleon whiteboard gedachte-bel is een creatief whiteboard dat kan worden gebruikt om ideeën bij uw personeel te verzamelen, of om als een speels accent in uw kantoor of klaslokaal te dienen. Maar deze whiteboards zijn ook perfect voor bijvoorbeeld brainstormsessies!

Het standaard schrijfoppervlak van onze Chameleon-schrijfpanelen is gemaakt van hoogwaardig wit geëmailleerd staal (gebakken op 800 ° C). Dit zorgt ervoor dat onze panelen een uitstekende levensduur hebben en geschikt zijn voor zeer intensief gebruik. 

Beschrijfbaar, droog uitwisbaar en magnetisch. Inclusief verborgen ophanging.


Ontwerp: Smith Visual 
Materiaal: gemaakt van hoogwaardig wit geëmailleerd staal (gebakken op 800 ° C)
Maten: 58 x 88cm, 88 x 118cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Smit Visual bestaat 40 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. We zijn echter al die tijd een familiebedrijf gebleven, met als belangrijke eigenschappen:

Al 40 jaar eigen lokale productie van audiovisuele presentatiemiddelen in Geldrop (Eindhoven). Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in maatwerk en dat we bovendien zicht hebben op een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Al 40 jaar staat een hechte klantrelatie voorop. Snelle en persoonlijke service zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo zijn we de enige whiteboardproducent die een eigen montageteam aan uw klanten ter beschikking stelt.

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen.

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat. Chameleon whiteboard gedachte-bel