• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Sitness Ball zitkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar Sitness Ball zitkruk

Topstar Sitness Ball zitkruk: zitten kan gezond zijn - zo lang u daarbij in beweging blijft! De ergonomische Sitness Ball zitkruk van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze Sitness Ball zitkruk van Topstar zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. Dit houdt u fit! En het ziet er goed uit: op kantoor of met meerdere tegelijk als zitmeubel op de beursstand, in de wachtruimte... Dit geheel nieuwe concept is gebaseerd op een driedimensionale zithouding waarbij het lichaam en rug constant in beweging is en mede daardoor de rugspieren versterkt en daarmee rugklachten doet verminderen of doet verdwijnen. 

Ontwerp:
Topstar
Materiaal: Alu onderstel, rubber, 100% polyester
Zitmaten: 53-66h x 40b cm
Kleuren:
zwart, groen, blauw,wit, oranje en rood

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   
 snelle levering

Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar Light star bureaustoel
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen