• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Sitness 30 sta-krukmet glijdoppen - zitkruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar Sitness 30 sta-krukmet glijdoppen - zitkruk

Deze Topstar Sitness 30 sta-kruk met glijdoppen heeft een driedimensionaal zitvlak en is beschikbaar in verschillende kleuren. Het Body balance systeem van deze ergonomische kruk zorgt voor actief zitten en de hoogteverstelbare, met slijtvaste Trevira beklede zitting geeft goede steun. Sitness sta-kruk waarvan het zitvlak een driedimensioneel beweegbaar zitvlak is een creatie van Topstar. De ergonomische zitkruk is beschikbaar in vele verschillende kleuren(zie afbeelding). Andere kleuren en stoffen zijn beschikbaar op aanvraag.
 
Ontwerp:
Topstar
Materiaal: Aluminium, rubber, 100% CS trevira
Zitmaten:  60-85h x 44b cm
Technische eigenschappen: ergonomisch gevormd zitvlak, driedimensioneel beweegbaar zitvlak, zitting in hoogte verstelbaar.
Kleuren: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen               
Topstar is één van de meest moderne productie-bedrijven voor aansprekende zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen alsmede alternatieve zitten oplossingen voor elke sector. Door onze bekende Sitness collectie zijn wij ook de grootste producent op het gebied van fitness bureaustoelen met een beweegbare zitting. Onze gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: Topstar moves! Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. In hun Home-sector gamma hebben ze ook stoelen in vele verschillende kleuren voor kinderen en jongeren die groeien. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma dat we direct kunnen uitleveren. De andere stoelen kunnen binnen de 15 à 20 werkdagen geleverd worden. Topstar Sitness 30 sta-kruk met glijdoppen