• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Sitness Bob Sta-kruk
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar Sitness Bob Sta-kruk

De Topstar Sitness Bob sta-kruk is een echte ergonomische topper op het gebied van actief zitten. Door de kantelbare zitting is de onderrug constant in beweging waardoor hij een rugversterkende werking heeft. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid. Het geheim achter het succes van dit product is de roman 'run-flat' band - een niet-opgeblazen basis gemaakt van een speciaal TPU (thermoplastisch urethaan) materiaal. TPU is een robuust plastiek dat nog flexibel genoeg is om nieuwe vormen aan te nemen. Wij gebruiken TPU om harde materialen alsnog hun speciale 'beweeglijkheid' te geven. De ergonomische Sitness Bob sta-kruk verhoogd het welzijn en geeft betere prestaties op de werkvloer! De ergonomische sta-kruk BOB Sitness van Topstar is in hoogte verstelbaar en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 
Ontwerp:
Thomas Walser
Materiaal: Aluminium, rubber, TPU (thermoplastic urethane) 
Zitmaten:  49-70h x 36,5b cm
Technische eigenschappen: ergonomisch gevormd zitvlak, driedimensioneel beweegbaar zitvlak, zitting in hoogte verstelbaar.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar Sitness Bob Sta-kruk