• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Sitness Lady Deluxe bureaustoel
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar Sitness Lady Deluxe bureaustoel

De Topstar Sitness Lady Deluxe bureaustoel met armleuning werd special ontworpen voor vrouwen. Zijn ergonomisch en driedimensionaal gevormde zitting zorgen ervoor dat u in een zo recht mogelijke positie zit. Het zitvlak van de ergonomische bureaustoel is contsant in beweging zodat de onderrug steeds in beweging is. Door het permanent contact mechanisme heeft u altijd contact met uw rugleuning. De rugleuning bestaat uit een netweefsel die gemaakt is van 100% polypropyleen. Het stalen onderstel is in antraciet en heeft wieltjes voor tapijtvloeren. verder zijn de armleuningen van deze ergonomische bureaustoel in hoogte verstelbaar en inclusief in de prijs! 

Ontwerp: Topstar
Materiaal: 100% polypropyleen, 100% polyester, antraciet staal
Zitmaten:  41-50h x 48b x 42d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: ergonomisch driedimensionaal zitvlak, permanent contactmechanisme, rugleuning en armleuning in hoogte verstelbaar, individuele lichaamsgewicht instelling, zitting in hoogte verstelbaar.
Gedemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen 
snelle levering

Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar Sitness Lady Deluxe bureaustoel met armleuning