• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar X-Pander bureaustoel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Topstar X-Pander bureaustoel

Topstar X-Pander bureaustoel met armleuning en een onderstel van polyamide, is beschikbaar in verschillende kleuren. Een markant detail van deze bureaustoel X-Pander is de structuur in de rugleuning: de bijzondere bespanning met elastische rubberen banden houdt de actief ademende netbekleding perfect in vorm en zorgt voor een aangenaam licht zitgevoel. De luchtdoorlatende rugleuning van de X-Pander bureaustoel van Topstar is in hoogte verstelbaar, de ergonomische zitting zorgt voor een rechte zithouding. De ergonomische bureaustoel heeft een onderstel van polyamide en is beschikbaar in verschillende kleuren. Optioneel kan u bij de X-Pander bureaustoel, wielen voor harde vloer kiezen.
 
Ontwerp: Peter Wagner voor Topstar
Materiaal: 100% Trevira, 100% polyester, kunsstof, aluminium, verchroomd staal, polyamide onderstel.
Zitmaten:  41-53h x 48b x 48d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: ergonomisch gevormd zitvlak, synchroonmechanisme, rugleuning en armleuning(optioneel) in hoogte verstelbaar, individuele lichaamsgewicht instelling, zitting in hoogte verstelbaar.
Gedemonteerd geleverd. 


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen 
 

Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkrukSitness-Ball of de allerniewste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar X-Pander bureaustoel