• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Friday Bureau klein
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Friday Bureau klein

De Ultom Friday Bureau klein zijn er drie verschillende afmetingen: 220 x 80cm en 260 x 80cm versie of de Friday bureau klein versie van 130cm met een gewelfde voetsteun. Uw computertoren of ander apperatuur passen perfect achter de deur van de ruime onderkast, die bovenin een afsluitbare lade met pennenvak heeft. Ook de Firday bureaus van de Italiaanse topfabrikant Ultom hebben aan de smalle kant praktische stopcontacten en netwerkaansluitingen(stopcontacten 2 x Schuko + 2 x RJ45). Zo kan u al uw draden netjes verbergen.

De Friday Ultom bureaus worden in een rechter en linker uitvoering aangeboden. De ergonomisch gevormde voetsteun van de kleinere Friday werkplek is bedekt met zwart geribbeld rubber. De integratie van de ergonomische, technologische en sensorische aspecten die de werkomgeving bepalen zijn wel een pluspunt bij deze kantoormeubelen. Verder heeft de Ultom Friday een specifieke functionele karakter gecombineerd met de mogelijkheid om uw werkplek te karakteriseren met zintuiglijke prikkeling: licht en geluid. Minimale architectuur is de ideale term die we kunnen geven aan de Ultom Friday bureaus. Bestel dit design bureau bij Brand New Office! 

Ontwerp: ULTOM
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminelaag, rubber
Maten: 130b x 80d x 74h cm
Kleur melamine: grijs en zwart as
Kleur gelakt:
 
Wit, middelgrijs, zwart

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Friday Bureau klein