• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Aeris Oyo ergonomische stoel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €341,05 per stuk en bespaar 5%
Aeris Oyo ergonomische stoel

De Aeris OYO ergonomische stoel rockt! De Oyo stoel is nieuw, moedig en uniek. Zijn vloeiende vormen trekken onmiddellijk de aandacht en direct wordt duidelijk: Deze ergonomische stoel is een statement, een multi-talent, die zich soeverein tussen retro en modern beweegt en heeft het in zich om nu al een designklassieker genoemd te worden. De Oyo stoel is 's wereld's eerste combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Een volledig nieuw zitconcept, dat uitnodigt meer te bewegen en verschillende zitposities aan te nemen. De OYO Chair van Aeris is een echte stijlvolle eye-catcher voor de conferentie kamer, lounge omgeving of thuis, met zijn tijdloze en en dynamische design is het een aanvulling in ieder inrichtingsstijl. De Oyo vergaderstoel is heeft een glasvezel versterkte kunststof zitschaal in wit met een chroom-glanzend buisframe, de netstructuur "NEXUS" bekleding is van CAMIRA welke is gestoffeerd over comfort-integraalschuim. De Oyo conferentiestoel heeft een glasvezel versterkte kunststof zitschaal in wit en staat op een chroom-glanzend buisframe, de Nexus netstructuur bekleding is van CAMIRA en is gestoffeerd over comfort-integraalschuim. Wow. Zo bijzonder, je blijft kijken. Oyo wipt en schommelt, hoe je ook zit, hij is super comfortabel en is altijd een ‘bella figura’: op de zaak, de vergaderruimte of thuis.

Ontwerp: Martin Ballendat voor Aeris
Zitmaten: 40h x 43d cm
Maten: 52b x 92,5h x 67,5d cm
Materiaal: staal, chroom glanend, 3D-netstructuur, 100.000 Martindale, glasvezel met kunststof

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen           

De missie van aeris is een revolutie doorvoeren in ergonomie op je werkplek. Onze filosofie is eenvoudig maar effectief: meer beweging! En wel in drie dimensies – dat noemen wij 3D-ergonomie. Dit betekent voor onze klanten: betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. Het succes geeft ons gelijk: voor al onze producten – de actiefstoel swopper, de actief stastoel muvman, de actief kinderdraaistoel swoppster, de bureaustoel 3Dee of de objectstoel oyo – geldt dat ze nieuwe maatstaven zetten. Dankzij onze stoelen behoort aeris tot de top 100 van meest innovatieve bedrijven in het Duitse MKB. De bekendste producten van Aeris zijn de Aeris Swopper, Aeris Muvman, Aeris 3Dee, Aeris Oyo en de Aeris Swoppster. Brand New Office kan alle ergonomische krukken, ergonomische stoelen en ergonomische bureaustoelen in een redelijke termijn leveren. Aeris Oyo ergonomische stoel