Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Amazonia kader met geconserveerd blad

€182,00€220,22 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 8-12 dagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21858
De Amazonia kader met geconserveerd blad worden gebruikt als schilderij of paneel op uw muur. Ze zijn gemaakt van echt geconserveerde bladeren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Amazonia kader met geconserveerd blad worden gebruikt als schilderij of paneel op uw muur. Ze zijn gemaakt van echt geconserveerde bladeren.

Het is een van nature uit ronde en mooie grondstof en worden in het algemeen gebruikt om reliëf te creëren op een (gestabiliseerde) plantenwand, -kader of -schilderij. Gestabiliseerde planten worden meestal gebruikt als basis voor een plantenwand. De geconserveerde planten kunnen ook op zich gebruikt worden als deel van uw groencreatie.

De geconserveerde bladeren kunnen worden vastgelijmd op de ondersteuning van uw plantenwand, -kaders of -schilderijen. Onze collectie geeft een charmante en elegante toets aan uw interieur. 

De geconserveerde planten kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien volledig onderhoudsvrij! De omlijsting is mogelijk in het wit of zwart, maar kan ook op aanvraag in andere kleuren gekozen worden.

Levensduur & gebruiksvoorwaarden
Geconserveerd Rendiermos is 100% onderhoudsvrij: het heeft geen water, snoeien of zonlicht nodig.

Het behoudt zijn natuurlijke vorm, kleur en textuur tot 10 jaar, maar alleen als het in optimale omstandigheden wordt gebruikt:

• Alleen binnenshuis te gebruiken

• Beperkte directe blootstelling aan zonlicht (het kan het aan, maar de levensduur is niet optimaal)

• Vermijd aanraken, vouwen, pletten enz.

• Relatieve luchtvochtigheid in de kamer tussen 20% en 80%

• Vermijd nabijheid met waterbronnen en warmtebronnen


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: frame wit, gestabiliseerde mos en platte mos
Maten: 40h x 40lcm, 60h x 60lcm, 65h x 35lcm, 115h x 35lcm
Kleuren: apple

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Amazonia kader met geconserveerd blad