• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Multifunctionele tafel
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Multifunctionele tafel

No-nonsens vormgeving, functioneel: de multifunctionele tafels geven uw trainings- en vergaderruimtes een professionele indruk met een meubilair geschikt voor functioneel gebruik. Het metalen onderstel in grijs of antraciet wordt compleet gemaakt met robuuste, 25mm dikke werkbladen in de kleuren grijs en beukenhout en zijn afgewerkt met een 3mm dikke pvc-stootrand. Het onderstel bevat verstelbare steldoppen. 

De combinatie structuur antraciet en blad grijs  is niet beschikbaar! Deze multifunctionele tafel van Brand New Office is direct uit voorraad leverbaar in verschillende maten en kleuren. Deze tafels bestaan in de volgende maten 80/120/160/180b x 80/70d x 75h cm. 

Deze kantoormeubelen zijn in voorraad en kunnen snel opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Brand new office
Materiaal: Metalen onderstel, melamine(hout 25mm), pcv stootrand.
Maten: 75h x 80b x 80d cm, 75h x 120b x 80/70d cm, 75h x 160b x 80d cm, 75h x 180b x 80/70d cm
Kleur: beukenhout en zwart

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! multifunctionele tafel