• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina grote vergadertafel op maat
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €1.426,90 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €1.351,80 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 16 voor €1.276,70 per stuk en bespaar 15%
BNO Officina grote vergadertafel op maat

BrandNewOffice heeft een tafel ontwikkeld dat zowel op maat(aanvraag) of standaardmaten kunnen gemaakt worden: BNO Officina grote vergadertafel op maat! 

Hierdoor kan deze super slanke tafel tot enorme lengtes geproduceerd worden en dit met een tafelblad uit één stuk. Het tafelblad bestaat uit multiplex hout afgewerkt met een laminaat laag in wood decor, wit, zwart of grijs laminaat. Er bestaat ook een uitvoering van een tafelblad uit Fenix Mpx dat uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappen heeft. De poten kunnen worden gekozen in eikenhout of wit/zwart stalen poten.

Dit maakt de grote BNO Officina conferentietafel uitermate geschikt als grote design vergadertafel voor groepen of als aanlandplek om alleen of in een groep aan te werken. Door de vele mogelijkheden kan de BNO Officina helemaal naar wens op maat worden samengesteld(op aanvraag). 

De Officina vergadertafel van Brand New Office bestaat standaard in verschillende maten: 240, 280, 300, 320, 360 of 400cm op een diepte van 100 of 120cm. De BNO Officina vergadertafel is ideaal voor zowel kleine als grote vergaderingen. De Officina vergadertafels worden verder gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!  

Deze kantoormeubelen worden op maat gemaakt en kunnen opgebouwd worden in jullie kantoorruimte. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we deze kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op.

Ontwerp: Officina voor Brand New Office  
Materiaal:
 Multiplex blad met laminaat toplaag of Fenix Mpx, stalen metalen poten of eiken poten
Maten: Zie bijlage
Kleur: Zie bijlage

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! BNO Officina grote vergadertafel op maat