Backapp

Backapp

Hipp ergonomische kruk
€366,00
(€442,86 Incl. btw)
Smart ergonomische zit-sta zadelkruk
€681,00
(€824,01 Incl. btw)
Smart zit-sta zadelkruk met wielen
€913,00
(€1.104,73 Incl. btw)
Backapp

In samenwerking met de topwetenschappers op het gebied van ergonomie hebben we Backapp gecreëerd: een serie producten die je helpen gezond te blijven. Probeer ze uit en we garanderen dat u het verschil zult merken.

 

Gezondheidsuitdagingen

Beweging is noodzakelijk op kantoor!

Aandoeningen van het bewegingsapparaat vormen een groot probleem voor kantoorpersoneel.

 

Ref Spier- en skeletgezondheid in Noorwegen FHI 2022.

De maatschappelijke kosten in Noorwegen werden in 2016 berekend op 255 miljard NOK. Letsels, ziekten en kwalen aan het bewegingsapparaat treffen de meesten van ons tijdens ons leven en zijn een belangrijke oorzaak van een slechte gezondheid, verminderde levenskwaliteit, ziekteverzuim en invaliditeit. Rugpijn is de meest voorkomende van deze aandoeningen, en ook degene die de samenleving het meeste kost.

Een project ondersteund door de Onderzoeksraad van Noorwegen documenteerde de status van rugklachten bij kantoorpersoneel. 354 kantoormedewerkers uit Noorwegen (KGH Custom Service) uit Zweden (Kongsberg Maritime, Ving Thomas Cook Northern Europe, Tretton 37) en uit Denemarken (Kamstrup, Siemens Gamesa, Toyota en OK olje) namen deel aan het onderzoek.

 

Uit de resultaten bleek dat:

  • #Bijna de helft had deze week pijn in de onderrug
  • #Ruim 2 op de 3 had deze week pijn in de schouders en nek
  • #Bijna 30% was moe aan het eind van een dag op kantoor

Dr. Freddy Johnsen kwam op het idee dat het mogelijk was om op het balansbord te zitten, na de 2e operatie aan de onderrug. Het idee was uniek. Het was gepatenteerd. Het idee leidde tot de ontwikkeling van de Backapp Smart stoel en het Backapp 360 balansbord. Backapp-technologie heeft het voor Freddy mogelijk gemaakt om op kantoor te werken. De positieve effecten van onevenwichtig zitten en bewegen op kantoor deelt hij met ruim 120.000 mensen die Backapp Smart!