Bulo

Bulo

VVD Chair directiestoel leder
€3.250,00
(€3.932,50 Incl. btw)
VVD Chair bureaustoel leder
€2.960,00
(€3.581,60 Incl. btw)
VVD Chair bezoekersstoel leder
€2.550,00
(€3.085,50 Incl. btw)
Bulo

Familiebedrijf Bulo geboren in 1963

creëert in samenwerking met architecten verschillende collecties kantoormeubilair, voornamelijk gebaseerd op de filosofie van "love work". We werken samen met ontwerpers/architecten zoals Vincent Van Duysen, Stéphane Beel, de erfgenamen van Léon Stynen en Jules Wabbes.
Al meer dan 50 jaar verhogen we de normen met onze ontwerpen. Dit om de kwaliteit van leven op kantoor en thuis te verbeteren.

 

Bulo produceert in België

Onze meubelen worden met zorg en op ambachtelijke wijze gemonteerd in onze fabriek in België. Zo zorgen we voor kwaliteit en houden we onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk.

 

Duurzaamheid bij Bulo

Bulo onderschrijft de Sustainable Development Goals (SDG's) die officieel zijn aangenomen door de Verenigde Naties in 2015. Ze vormen een actieplan om de mensheid van armoede te bevrijden en de planeet weer op het pad naar duurzaamheid te zetten. De doelstellingen weerspiegelen de drie dimensies van duurzame ontwikkeling: economie, ecologie en sociaal aspect.

Verder Bulo biedt meer dan het bevredigen van functionele, rationele of ergonomische eisen en voegt subjectieve en emotionele waarden toe zoals schoonheid, speelsheid, persoonlijkheid en dit met respect voor architectuur... Bulo is een atypische speler in de markt die verrast met producten met een "twist" en zo het verschil maakt!