Puska Puska

Puska Puska

Zitzak Om 135cm  Waves
€503,00
(€608,63 Incl. btw)
Zitzak Om 110 Waves
€364,00
(€440,44 Incl. btw)
Zitzak Om 85 Waves formaat kids
€235,00
(€284,35 Incl. btw)
Puska Puska

Wij zijn een jong en creatief team bij de onderneming Ltd Pupt, die sinds 2008 het merk Pusku pusku in Litouwen en in het buitenland onderhoudt.

We volgen de filosofie dat mensen geen grote veranderingen of investeringen in hun leven nodig hebben om gelukkig te zijn, omdat we geloven dat er iets is om blij over te zijn in ieders leven.

Die vreugdevolle momenten waarop je in een zitzak valt en een beetje droomt, of je gedachten en verhalen over de dag deelt met je dierbaren, zijn natuurlijke vormen van geluk waaraan we allemaal kunnen deelnemen. Geïnspireerd door deze visie, bieden we een keuze uit verschillende zitzakken gemaakt voor moderne mensen die op zoek zijn naar nieuwe ontwerpen en uniciteit in elk detail. Met een breed scala aan kleuren, stoffen en modellen kan zelfs de meest kieskeurige persoon een product voor hem of haar vinden.

Wij van Pusku pusku zijn verheugd de grootste fabrikant van zitzakken in Litouwen te zijn, en we worden ook over de hele wereld bekend! We zijn er trots op dat er speciale aandacht is voor onze producten in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Letland, Estland, Finland en Zweden, Noorwegen en nu ook in de BeNeLux!. Ongeveer 90% van de producten wordt verkocht met het Pusku pusku-merklabel, hoewel we ook producten maken voor individuele behoeften en op white-labelbasis - waarbij klanten hun eigen merk op onze ontwerpen kunnen zetten. Bedrukte en geborduurde zitzakken kunnen nog specialer worden met de unieke afbeelding of het logo van een klant. 

Jong en creatief: dat zijn wij!