Rotaliana

Rotaliana

Multipot - stekker
€308,00
(€372,68 Incl. btw)
Step wandlamp
€247,00
(€298,87 Incl. btw)
Dina + tafellamp
€297,00
(€359,37 Incl. btw)
Belvedere wandlamp
€311,00
(€376,31 Incl. btw)
String T1 mini bureaulamp
€318,00
(€384,78 Incl. btw)
Luxy T1 bureaulamp
€327,00
(€395,67 Incl. btw)
Prince staande lamp
€789,00
(€954,69 Incl. btw)
String F1 Staanlamp
€367,00
(€444,07 Incl. btw)
String T1 bureaulamp
€345,00
(€417,45 Incl. btw)
Rotaliana

Rotaliana - meer dan30 jaar licht

De geschiedenis van Rotaliana is de geschiedenis van een oud gebied, doordrenkt van traditie, schoonheid en mysterie. In dit gebied zijn natuur en menselijk talent samengekomen en hebben ze elkaar eeuwenlang uitgedaagd in het voortdurende streven naar een evenwicht tussen licht en schaduw door diepe kloven en helder water.

Sinds 1989 heeft deze geschiedenis Rotaliana Srl in de schijnwerpers gezet op nieuwe eisen op het gebied van design en het welzijn van mensen, aanvankelijk op het eigen grondgebied en vervolgens snel verspreid over de nationale grenzen.

De kracht van een Groep die betrekking heeft op synergie en innovatie
Rotaliana is een dochteronderneming van We.Do Holding Spa en beheert een groep van zes bedrijven die gespecialiseerd zijn in de sector huishoudelijke, kantoor- en gemeenschapsinrichting. De Holding ondersteunt en stimuleert vanuit strategisch en managementoogpunt alle ontwikkelings- en groeiprojecten van haar bedrijven op zowel de Italiaanse als de internationale markt.

Verlichtingsoplossingen
In alle Rotaliana-projecten is er een kleine of grote hoeveelheid “lichtkwaliteit” die in staat is nieuwe oplossingen voor het dagelijks leven waar te nemen en te onthullen. Realisme en experimenteren zijn de belangrijkste factoren, ontleend aan het ontwikkelingsbeleid van thuisland Trentino, die het bedrijf in staat hebben gesteld te groeien met respect voor ecologische en sociale duurzaamheid en de culturele nauwkeurigheid die onderzoek en training drijft.

Eenvoud
Eenvoudige lijnen, die daarom veel gevraagd zijn om niet alledaags te zijn, geven aanleiding tot uitzonderlijke ontwerpen met voortdurend contrasterende vormen en functies. Rotaliana volgt geen trends om gestandaardiseerde markten tevreden te stellen, maar probeert nieuwe behoeften te vervullen om op de toekomst te anticiperen. Een “nieuwe manier om dingen te verlichten”, die niet alleen een emotionele dimensie aan producten geeft, maar ook gelooft in de noodzaak om nuttige en functionele woonoplossingen bieden, namelijk om op een rationele manier te prikkelen.