Varier

Varier

Variable™ ergonomische schommelstoel
€289,00
(€349,69 Incl. btw)
Variable™ plus ergonomische schommelstoel
€536,00
(€648,56 Incl. btw)
Move™ ergonomische zit-stakruk
€479,00
(€579,59 Incl. btw)
Wing™ ergonomische kruk
€826,00
(€999,46 Incl. btw)
Varier

Varier is een meubelbedrijf gevestigd in Oslo, Noorwegen. Wij maken bijzondere stoelen die uitnodigen om te bewegen terwijl je zit. Wij geloven dat we een beter en duurzamer leven kunnen leiden door dagelijkse beweging. Dat kleine stappen een grote impact kunnen hebben op hoe gezond we ons voelen. Dus of het nu voor het leven of voor het werk is, we streven ernaar om een meer evenwichtige manier van zitten te creëren – een manier die ons in staat stelt terug te keren naar onze bewegingsinstincten.

De volgende positie is altijd de beste

Wij ontwerpen voor het menselijk lichaam. Dit betekent dat de bewegingen waartoe onze stoelen uitnodigen de intuïtieve bewegingen zijn die ons lichaam van nature wil volgen. Onze stoelen moedigen een variatie aan houdingen aan, in plaats van het opleggen van één enkele perfecte houding, omdat we weten dat zoiets niet bestaat. Ons doel is om te onderzoeken hoe meubels ons kunnen uitnodigen om in beweging te blijven, zelfs terwijl we zitten.

Onze toewijding

Gedreven door de overtuiging dat we een verschil kunnen maken, zetten we ons in voor het verantwoord beheren van onze impact op zowel mensen als de planeet. Bij Varier streven we ernaar om onze toewijding hoog te houden in alles wat we doen. Duurzaam denken is een kernprincipe dat onze beslissingen stuurt - van ogenschijnlijk kleine dagelijkse handelingen tot onze algemene filosofie en strategische planning voor de lange termijn.

Varier ergonomisch zitten