• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Flower kapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Flower kapstok

De Cascando Flower kapstok is een prachtig gevoerde kroon met grote en kleinere haken voor minimaal tien jassen. De zware gietijzeren voet en stalen staander zorgen voor optimale stabiliteit. De Flower kapstok van Cascando kan worden voorzien van kledinghangers, kortom een designkapstok die zich overal thuis voelt.

De design kapstok is beschikbaar in acht verschillende kleuren en met vijf grote en vijf kleine jashaken biedt deze elegante kapstok plaats aan minimaal tien jassen. De kroon is gemaakt in kunststof en de staander in staal met een voet in gietijzer. De prachtig vormgegeven kroon van Flower springt direct in het oog en doet de naam eer aan.

De bijpassende kledinghangers kan u ook op onze Brand New Office webshop kopen. Het fraaie design van de Flower is ontsproten uit het creatieve brein van Robert Bronwasser (1968). Brand New Office is officiële verdeler van het designmerk Cascando voor de BeNeLux. Laat uw entree of kantoor originaliteit uitstralen en koop vandaag nog uw design kapstok!
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 169h x 34d cm
Materiaal: staal, gietijzer, kunststof
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering         
  
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Flower kapstok