• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Round 20 wanddisplay
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Round 20 wanddisplay

Cascando Round 20 wanddisplay is gemaakt in twee verschillende uitvoeringen: een smalle versie van 35cm en een brede versie van 55cm breed.

De Round 20 wanddisplay van Cascando is een rechtlijnige wanddisplay. Deze display werd vervaadigt uit staal in gelakt zilvergrijs. De brochurehouders van Cascando zijn voorzien van vijf brochurehouders en dit in twee breedtematen: een smalle versie van 35cm en een brede versie van 55cm breed.

Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten smal: 165h x 35b x 18dcm
Materiaal: staal gelakt
Kleur: zilver

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering  
         
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Round 20 wanddisplay