• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Shield fix beschermingsschermen uit acryl glas
Levertijd 5 - 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Shield fix beschermingsschermen uit acryl glas

Cascando Work Safe Collection Werkplekoplossingen voor de anderhalf meter kantoorsamenleving.

Cascando Shield fix beschermingsschermen uit acryl glas: Office design nu gaat over het creëren van ‘social distance’ en het vermijden van nauw contact. We moeten ons voorbereiden op een heel ander gebruik van kantoorruimte en het hanteren van strikte routines. Tegelijkertijd willen we het bestaande ontwerp van de ruimte respecteren en versterken.

We willen dat de ruimte inspirerend blijft en op een prettige manier uitnodigt tot ‘working apart together’.

Alles om een gezonde werkomgeving te garanderen die door mensen vertrouwd en gewaardeerd wordt. Om te ondersteunen bij het herschikken van de werkruimte, heeft Cascando verschillende producten geselecteerd waarmee de kantoorruimte beter kan worden gestructureerd, privacy wordt verbeterd en ieders gezondheid wordt gewaarborgd. Hybride werkoplossingen die helpen om de noodzakelijke fysieke afstand te organiseren, waarmee mensen toch veilig samen kunnen werken en die de productiviteit van teams verhogen. Een groot pluspunt voor de werkruimte van vandaag, een stijlvol extraatje als het weer normaal wordt. Inspirerend, doelgericht en duurzaam.

Cascando Shield

Met Cascando Shield hebben we een serie stijlvolle beschermingsschermen voor een plezierige en veilige werkplek ontworpen. Cascando Shield is gemaakt van licht getint acrylglas in smoke grey. Ze zijn verkrijgbaar in vrijstaande, gemonteerde- en vrij hangende versies. Voeten en armaturen zijn inbegrepen en verkrijgbaar in grijswit of zwart. De panelen zijn 68 cm hoog en verkrijgbaar in breedtes van 60 tot 160 cm. Het 5 mm dikke acryl glas is 100% recyclebaar en circulair.

 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: zie afbeelding
Materiaal: Voeten in zwart (voeg .B aan art. nr. toe) of in grijswit (voeg .GW aan art. nr. toe). Acrylglas 5 mm, licht getint smoke grey. Gepoedercoat staal.
 
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Shield fix beschermingsschermen uit acryl glas