• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Extremis Sticks ruimtedeler outdoor
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Extremis Sticks ruimtedeler outdoor

Extremis Sticks ruimtedeler outdoor

Deze ruimteverdeler is daarom ideaal voor het creëren van een gevoel van privacy in een tuin of op een balkon zonder het gevoel van vrijheid te verliezen dat typisch is voor open ruimtes. Je kunt het echter ook binnenshuis gebruiken om het uiterlijk of de inrichting van een kamer of kantoorruimte helemaal naar eigen smaak aan te passen. Met Sticks kunt u steeds opnieuw uw eigen ruimte creëren.

Sticks gebogen

Naast de rechthoekige sticks bestaat het assortiment ook uit een versie op basis van een boog. Deze gebogen basis combineert perfect met een rechthoekige of andere gebogen basis zodat je allerlei patronen kunt maken: een rechte lijn, een hoek, een golflijn, een halve cirkel, of waarom geen cirkel. U kunt ook kiezen welke en hoeveel staven u gebruikt en verschillende niveaus van transparantie, kleurencombinaties of lengteverschillen creëren.

Sticks Verlicht

Sticks op zichzelf creëert al een spel van licht en schaduwen, maar als je kiest voor bases met geïntegreerde LED-verlichting - beschikbaar voor gebruik binnen en buiten - krijg je echt verrassende lichteffecten. Kortom, Sticks is een ideaal hulpmiddel om de verbeelding van de eindgebruiker te prikkelen.

Ontwerp: Hsu-Li Teo en Stefan Kaiser voor Extremis

Materiaal: rubber sokkel, stokken uit glasvezel.

Maten Sokkel: 30 of 60b x 30d cm, Maten Sticks: 120-150 of 180h cm 

Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen 
  

Extremis produceert "buitengewone" meubels en objecten met een logisch, tijdloos ontwerp ten dienste van innovatie en functionaliteit, met behulp van eerlijke materialen. Alle creaties dienen samen, gastvrijheid en communicatie binnen en buiten.
Het ontwikkelen van een reeks progressieve producten en concepten en het verzekeren van hun internationale marketing vormen de missie van Extremis.

De keuze voor de naam "Extremis" is geen toeval: in het Latijn verwijst het woord naar "buitengewoon": innovatieve producten met eerlijke, uiterst duurzame materialen. "Buitengewoon" verwijst naar het buitengewone ontwerp en naar het "externe" gebruik. "Gewoon" staat voor een logisch en tijdloos ontwerp gecombineerd met eerlijke materialen, altijd ten dienste van de functionaliteit. Het 'formalisme' van Extremis is altijd het logische gevolg geweest van een functionele behoefte. Deze functionaliteit kan zich op verschillende niveaus bevinden: productie, ecologie, ergonomie, mobiliteit, concept en niet in de laatste plaats het daadwerkelijke gebruik van het object.

Extremis Sticks ruimtedeler outdoor