Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Pictogram uit mos - Wifi

€185,00€223,85 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: +-5 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21563
Pictogram uit mos - Wifi zijn pictogrammen gemaakt van echt mos en een frame uit wit PVC. Contacteer ons voor aangepaste kleuren.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Pictogram uit mos - Wifi zijn pictogrammen gemaakt van echt mos en een frame uit wit PVC. Deze natuurlijke design muurborden brengen een accent aan in uw kantoor, winkel, horecazaak (hotel-restaurant-cafe) of gewoon bij u thuis! De afmetingen van deze pictogrammen uit natuurlijk mos zijn standaard 40 x 40cm en hebben een PVC frame van 19mm dik. In het gamma Pictos kan u verschillende pictogrammen verkrijgen zoals Coffee, Eco pictogram, No smoking, Toilets, Wifi, Stop, Info Circle en Info. Andere pictogrammen zijn verkrijgbaar op maat en aanvraag van de klant.
De gestabiliseerde mosbollen worden in het algemeen gebruikt om reliëf te creëren, de provence mos wordt zorgvuldig met de hand uit de grond gehaald om de nieuwe generaties niet te beschadigen en de natuur te beschermen. Vooraleer we dit mos gebruiken als decoratief element voor uw interieur, wordt de plant op ambachtelijke wijze behandeld met natuurijke producten gebruikt in de levensmiddelenindustrie. Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië).

Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! Contacteer ons voor meer informatie over de pictogrammen in mos.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: rendieren-mos en PVC fame 19mm dik
Maten: 40l x 40b x 1,9d cm

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Pictogram uit mos - Wifi