• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Spoon sta-kruk
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €373,86 per stuk en bespaar 7%
Kartell Spoon sta-kruk

Kartell Spoon: deze design sta-kruk van Kartell is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Antonio Citterio.  De originele barkruk met een elastische vorm zowel qua look als wat betreft het functioneren. Hij schiep de Spoon sta-kruk die een maximum aan comfort biedt en een innovatie is op zitgebied. Dankzij een gesofisticeerde ontwerpoplossing wordt de hoogte bovendien ingesteld tussen 56 en 76 cm door een hydraulische pomp. De elegante zitting met een mat oppervlak werd als één stuk gegoten en is vanuit alle perspectieve een prachtige verschijning. Deze pomp is perfect ingewerkt in het centrale gedeelte, net zoals de hendel die het mechanisme regelt, perfect is ingewerkt in het zitgedeelte. De Kartell Kruk Spoon leent zich tot om het even welke omgeving: open keukens, bars, modieuze restaurants en restaurants met een non-conformistisch design.

Ontwerp: Antonio Citterio voor Kartell, 2004
Materiaal: polypropyleen
Maten: 76-96h x 56b x 56d cm 
Zitmaten: 56-76cm
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Spoon