• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell TipTop Mono bijzettafel
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell TipTop Mono bijzettafel

De Kartell TipTop Mono bijzettafel staat voor glanzend,sierlijk, design en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Deze tafel is een ontwerp van Philippe Stack en Eugeni Quitllet en werd vervaardigd uit PMMA. De Tip Top Mono is het kleine broertje van de gewone Tip Top Bijzettafel. Het verschil is dat dit een eenkleurige versie betreft. De TipTop is een tafel van Kartell met een rond blad is ideaal om een aantal voorwerpen op te plaatsen. Het levendige en lichte tafeltje vindt een plaats in elke hoek van uw huis, op kantoor, in een hotel of op resturant. Het glanzende wit of zwart van de TipTop bijzettafel in één kleur maakt van dit designobject een nog levendigere en opvallendere verschijning. De TipTop tafel is beschikbaar in zwart en wit.

Ontwerp: Philippe Starck en Eugeni Quitllet, 2011
Maten: 51h x 48d cm
Materiaal: PMMA
Kleur: zwart en wit 
Geschikt voor buitengebruik.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell TipTop Mono bijzettafel