• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Uncle Jack sofa
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 2 voor €969,00 per stuk en bespaar 5%
Kartell Uncle Jack sofa

De nieuwe transparante Kartell Uncle Jack sofa van het Italiaanse topmerk! Deze transparante sofa werd ontworpen door Philippe Starck, is een revolutionaire doorzichtige stoel of sofa in polycarbonaat gegoten. Deze Uncle Jack is de opvolger van de wel bekende Kartell stoel Bubble Club. De Uncle Jack Bank van Kartell is het resultaat van een buitengewoon formele en functionele innovatie doordat hij amper armstoel bevat. Deze meubelen zijn gegoten in polycarbonaat, een héél gedurfde technologie die zeker gezien mag worden. De Uncle Jack sofa is verkrijgbaar in wel vijf kleuren - kristal, gerookt, zwart en wit. De Kartel uncle Jack collectie, door Philippe Starck ondertekend, wordt aangevuld door de Uncle Jim stoel. De Uncle Jim stoel neemt de vormen en rondingen van Uncle Jack aan en integreert de meest uiteenlopende contexten. Uncle Jack sofa transparant is een nieuw design ontwerp voor Kartell. De Kartell Uncle Jack sofa's zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik en de bijhorende stoel Uncle Jim kan ook besteld worden bij Brand New Office.

Ontwerp: Philippe Starck voor Kartell 2014
Maten: 98h x 190b x 85d cm
Zitmaten: 35cm  
Materiaal: Polycarbonaat
Kleur: kristal, gerookt, wit en zwart
Geschikt voor buitengebruik. 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartel uncle Jack sofa's