• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W Cube 1 ergonomische zetel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W Cube 1 ergonomische zetel

De casual lounge meubelen Wagner W Cube 1 ergonomische zetels passen zowel bij de eettafel als in een kantooromgeving, de W-Cube familie Lounge stoelen zijn een absolute allrounder. De lijnen van deze stoffen stoel in scheerwol zijn eenvoudig en in harmonie, met een verscheidenheid aan architecturale opties. Verschillende variaties in frames(zie opties in bijlage), samen met hoogwaardige stoffen en de gepatenteerde Dondola®3 technologie combineren een gevoel van welzijn en comfort voor zowel bezoekers als de eigenaar van deze uitzonderlijke stoelen.
 
De beweging - is en blijft de sleutel van ons leven - zelfs zittend! De Dondola® techniek ontkoppelt de starre verbinding met de basis van de stoel en levert een driedimensionale beweging van het gehele bovenste gedeelte. Bovendien zijn de W-Cube Wagner stoelen in hoogte verstelbaar. De Wagner ergonomische stoelen zorgen voor het juiste zitgevoel en een representatieve sfeer.
 
Brand New Office is Premium Dealer van Wagner Wellness en kan alle mogelijke versies verkrijgen op aanvraag. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Contacteer dan onze professionele adviseurs voor meer uitleg.


Ontwerp: Wagner Living
Materiaal: Stof scheerwol, aluminium frame en houten zit
Maten: 85-89h x 48b x 44d cm
Zitmaten: 44-49cm

Voornaamste resultaten van de studie Dondola® techniek*

De medische studie aan de universiteit van Regensburg, onder leiding van professor Grifka brengen revolutionaire resultaten:
  • Afname van pijn in de vrijwilligers met 66% (visuele analoge schaal)
  • Afname van de beperkingen als gevolg van pijn in de rug in het dagelijks leven met 50% (Oswestry Disability Index)
  • Aanzienlijke stijging van het algemeen Wohlbefindensum tot 39% (SF36)

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
 
Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner welness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner welness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner ErgoMedic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W Cube 1 ergonomische zetel