• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W 2020 Massief houten stoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W 2020 Massief houten stoel

Wagner W 2020 Massief houten stoel: Het traditionele stoelmerk Wagner overtuigt sinds 1976 met innovatie en vooruitstrevend design. Opgericht door Michael Wagner en zijn vrouw, heeft het bedrijf altijd vertrouwd op concepten die esthetiek en ergonomie harmonieus combineren. Gedreven door een ambitieuze pioniersgeest, ontwikkelde het bedrijf Wagner een uniek patent dat het hoogste niveau van zitcomfort mogelijk maakt. Maar ook op het gebied van design is het bedrijf een leider: de stoelenserie W2020, ontworpen door Sven von Boetticher, heeft de hoogste prijs ontvangen bij de International Design Award Baden-Württemberg en de prestigieuze Red dot award voor beste design!

De W 2020 Massief houten stoel doet formeel denken aan klassieke taverne houten stoelen, maar ontwikkelt zijn expressie en functionaliteit verder. De zitting en rugleuning vormen het hart van deze serie. In deze constructie is het Dondola® + scharnier onzichtbaar geïntegreerd en zorgt voor een driedimensionale mobiliteit van de stoel.

Uitgerust met het gepatenteerde Dondola-scharnier, laat het voorheen vrij stijve frame nu de zitkuip en rugleuning reageren op microbewegingen, waardoor de ruggengraat wordt verlicht en de rugspieren worden versterkt. De zitting en rugleuning bestaan ​​uit een innovatieve kunststof schaal, de poten kunnen verkregen worden massief geolied eik, of in zwart of wit gelakt beuk.

De houten Wagner W1970 Low lounge chair combineert esthetisch design, innovatieve materialen en dynamische ziteigenschappen. Deze design lounge stoel is te verkrijgen in vele kleuren en uitvoeringen. Op aanvraag is de stoel ook beschikbaar met een stoffen of lederen zit.
 
Ontwerp: Sven von Boetticher voor Wagner Living
Materiaal: Massief houten zitting/poten of of in zwart of wit gelakt beuken, De zitting en rugleuning bestaan ​​uit een innovatieve kunststof schaal
Maten: 83h x 42l x 42d cm
Zitmaten: 42cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner wellness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner wellness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner Ergo-Medic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W 2020 Massief houten stoel