• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W1970 Low lounge chair
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W1970 Low lounge chair

De Wagner W1970 Low lounge chair is ontworpen met al zijn kenmerkende kenmerken, een lounge stoel kan niet veel beter worden dan dit. Materialen en verhoudingen werden consequent toegepast op de uitnodigende stijl. Naast de driedimensionale mobiliteit van de zitting en rugleuning biedt de geïntegreerde Dondola® ook een mooie verbinding tussen de ingewikkelde staalconstructie en de organisch gevormde houten elementen. Het algehele uiterlijk van deze lage stoel W-1970 is er een van esthetiek in topvorm.

Onverwoestbaar, licht en met een filigraan ontwerp, waren stalen buisvormige keukenstoelen erg populair in de jaren 1960 en 1970. Florian Kienast heeft de designklassieker voor Wagner Living doen herleven. Uitgerust met het gepatenteerde Dondola-scharnier, laat het voorheen vrij stijve frame nu de zitkuip en rugleuning reageren op microbewegingen, waardoor de ruggengraat wordt verlicht en de rugspieren worden versterkt.

De houten Wagner W1970 Low lounge chair combineert esthetisch design, innovatieve materialen en dynamische ziteigenschappen. Deze design lounge stoel is te verkrijgen in het beuk(zwart, wit gelakt) of in het eikenhout natuurlijk geolied. Op aanvraag is de stoel ook beschikbaar met een stoffen of lederen zit.
 
Ontwerp: Florian Kienast voor Wagner Living
Materiaal: Stalen frame, beuk of eikenhout
Maten: 81h x 65l x 58d cm
Zitmaten: 40cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner wellness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner wellness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner Ergo-Medic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W1970 Low lounge chair