• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Wagner W1970 houten stoel
Levertijd 5-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wagner W1970 houten stoel

Wagner W1970 houten stoel: geïnspireerd door de klassieke keukenstoel uit de jaren 60 en 70, ontwikkelde Florian Kienast het ontwerp voor de W-1970. Dankzij het klassieke en tijdloze ontwerp kan de W-1970 in veel interieurs worden gebruikt. Op basis van zijn onderscheidende ontwerp, gecombineerd met de nieuwste Dondola-technologie, heeft de W-1970 het potentieel om een ​​klassieker te worden. "Beweging" is mogelijk op basis van het driedimensionaal beweegbare Dondola-gewricht onder het zitoppervlak en op de rugleuning. Het ontkoppelt de stijve verbinding tussen de ingewikkelde staalconstructie en het natuurlijke hout en zorgt voor microbewegingen tijdens het zitten, die de wervelkolom verlichten en versterken. Florian Kienast integreerde het gepatenteerde Dondola-gewricht van WAGNER in zijn ontwerp op zo'n manier dat er nauwelijks een elegantere methode kan zijn om ontwerp en functie te combineren.

Onverwoestbaar, licht en met een filigraan ontwerp, waren stalen buisvormige keukenstoelen erg populair in de jaren 1960 en 1970. Florian Kienast heeft de designklassieker voor Wagner Living doen herleven. Uitgerust met het gepatenteerde Dondola-scharnier, laat het voorheen vrij stijve frame nu de zitkuip en rugleuning reageren op microbewegingen, waardoor de ruggengraat wordt verlicht en de rugspieren worden versterkt.

De Wagner W1970 houten stoel combineert esthetisch design, innovatieve materialen en dynamische ziteigenschappen. Deze designstoel is te verkrijgen in het beuk(zwart, wit gelakt) of in het eikenhout natuurlijk geolied. Op aanvraag is de stoel ook beschikbaar met een stoffen of lederen zit.
 
Ontwerp: Florian Kienast voor Wagner Living
Materiaal: Stalen frame, beuk of eikenhout
Maten: 110h x 45l x 43d cm
Zitmaten: 47cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen   
Wagner kort samengevat:
Wij zijn Wagner, een traditioneel merk dat bureaustoelen produceert en dat zich richt op het welzijn van mensen. De feel-good factor voor ons wordt duidelijk wanneer het ontwerp, beweging en gezondheid in evenwicht zijn. Daarom investeren we dagelijks geld en tijd in onderzoek om zo gezond mogelijk te zitten. Dagelijks stellen mensen hoge eisen en scheppen ze hoge verwachtingen aan hun dagelijkse kwaliteit in het leven, wel Wagner doet hetzelfde voor zitoplossingen! Wij ontwerpen een zitobject dat beweegt waardoor de rugklachten afnemen of totaal verdwijnen. Ze maken van beweging een centraal deel van ons leven. Tegenwoordig besteden we maximaal tot 14 uur per dag in een zittende positie! 50% van alle Belgen lijden ten minste eenmaal per jaar van pijn in de rug en 25% heeft zelfs chronische pijnen. Voor velen betekent dit dus een permanente psychologische belasting. Dat is dan het eerste signaal om te gaan voor Wagner wellness bureaustoel dat de prestaties op de werkvloer verhoogt en voor het welzijn van de mensen zorgt. Hun moto is: Movement that sits! Enkele bekende Wagner wellness stoelen: Wagner AluMedic, Wagner Titan, Wagner W1, Wagner Ergo-Medic en vele andere ergonomische bureaustoelen en vergaderstoelen! Wagner W1970 houten stoel