• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Läufer Concerto bureau onderlegger
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Läufer Concerto bureau onderlegger

De Läufer Concerto bureau onderleggers zijn jong en een dynamisch design. Deze met de hand gemaakte accessoires hebben een mat-glanzend, zwart leder oppervlak in carbon-look. De decoratieve stiksels kan u in verschillende kleuren kiezen: zwart, goud, zilver, rood en roos. Deze stiksels zorgen voor een kenmerkende eigenschap en geven de bureau accessoires een individuele touch. De Ambiente serie van Concerto is een samenstelling van echt kwaliteits rundsleder dat voorzien is van decoratieve stiksels. Deze moderne en elegante bureau set werd met de handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek! Elke onderdeel van deze 5-delige set is apart verpakt en kan men ook apart bestellen bij Brand New Office! De voordelige 5-delige Concerto serie bestaat uit een bureau onderlegger, pennenbakje, muismat, brievenbakje en memobakje.

Ontwerp: Laüfer
Materiaal: kwaliteit rundleder, carbon look, stiksels                                                                        
Maten onderlegger: 65b x 45dcm, pennenbakje: 22b x 11dcm, muismat: 26b x 21dcm, brievenbakje: 25,5b x 35d x 5hcm, memobakje: 16,5b x 12dcm     
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
snelle levering
De bureau accessoires van Läufer zijn absoluut praktisch! De Desk-serie of bureau sets zijn steeds met de hand gemaakt en van het fijnste premium leder. Deze accessoires maken dat uw kantoor niet alleen in een nieuw daglicht komen te staan, maar zorgen er ook altijd voor dat uw bureau netjes is. De Ambient Läufer serie is bovendien in voorraad en kunnen snel geleverd worden. Deze desktop tools zijn echte 'Made in Germany' kwaliteit voor uw bureau. De bureau sets bestaan meestal uit bureau-onderleggers, brievenbakjes, memobakjes, pennenkokers, papercliphouders, plakbandhouders, muismatten, visitekaarthouders, lectuurhouders, en veel meer. De Läufer collectie bestaat uit de Concerto, Monza, La Linea, Scala en Modena serie.
Läufer Concerto bureau onderlegger