• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Metalen kabelgoot horizontaal
1 / 2
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Metalen kabelgoot horizontaal

Perfect voor een net kantoor: de Mdd Metalen kabelgoot horizontaal! Deze horizontale kabellade is beschikbaar in aluzilver en heeft een lengte van 46cm. U kan uw stekkerdoos perfect verbergen met deze kabelgoot uit metaal. Deze kabellade is niet alleen compatibel met alle MDD kantoormeubelen, maar met elk meubelsysteem. Deze horizontale kabelgoot is gemaakt van metaal en bevat het nodige bevestigingsmateriaal. Ze worden onder uw bureau bevestigd en zijn bovendien universeel!

Ontwerp:
MDD
Materiaal: metaal
Maten: 46l x 8,9d cm
Kleur: Aluzilver
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Metalen kabelgoot horizontaal